Hoewel zoekmachineoptimalisatie (SEO) in twee verschillende categorieën valt, bestaat er geen ethisch standpunt over zoekmachines. Laat zoekmachineoptimalisaties u er niet van overtuigen dat zij ethische praktijken volgen bij het optimaliseren van uw internet. Een methode werkt of niet. Punt.

En tot slot is er een van mijn favoriete functies. SEO Partner beschermt u tegen de minder scrupuleuze SEO-experts wat is black hat seo waarover u steeds meer leest met zijn veilige escrow-betalingssysteem.

Onderzoek wat outsourcing kost in vergelijking met interne SEO met een eenvoudige kosten-batenanalyse. Als we het verkeerd deden, kostte het gelukkig twee keer zoveel.

Het studeren en beoefenen van SEO heeft mij veel goeds gedaan. Vijf jaar geleden had ik nooit gedacht dat mijn optimalisatiestudies zouden leiden tot een online leven. Ik zorg goed voor mijn cliënten en ga in de meeste gevallen net iets verder dan sommigen in hun plicht zouden gaan. Ik heb klanten die mij goed betalen voor mijn diensten en laten zien dat ze geïnteresseerd zijn in wat ik te bieden heb. Door mijn werk heb ik geweldige terugkerende klanten en klantloyaliteit gekregen. Verwijzingsactiviteiten zijn een soort bedrijven die werken omdat er niet veel voorbereiding of hard werk voor nodig is. U weet dat wanneer u aankomt, u voor de klus wordt gefactureerd op basis van uw trackrecord. Het is een geweldig bedrijf.

White Hat SEO – betekent dat u binnen de richtlijnen van zoekmachines werkt. Als u zich aan de richtlijnen van zoekmachines houdt, moet uw website veilig zijn en voorkomen dat u door water overgedragen ziekten oploopt, omdat deze door de zoekmachines wordt geblokkeerd of gedeïndexeerd.

A. Helaas is dat in werkelijkheid niet mogelijk. Zorg ervoor dat u naar uw lijst met zoekmachines en directory’s vraagt ​​waar inzendingen zijn of zijn gedaan. Elk gerenommeerd SEO-bedrijf zal maandelijks een rapport verstrekken met details over de zoekopdrachten waaraan uw site is onderworpen, de indieningsdata en de voortgang van de ranking van uw site. Als uw ranking na 3 maanden niet is verbeterd, is het meer dan waarschijnlijk dat er geen optimalisatie plaatsvindt en is het de vraag of de beloofde website-inzendingen überhaupt hebben plaatsgevonden.

Dat is alles voor nu, mensen. Er zullen met name andere tactieken ontstaan ​​als de zoekmachines deze te pakken krijgen. Kwaadwillende webmasters blijven zoeken naar snelle, gemakkelijke manieren om de zoekmachines te verslaan. De zoekmachines zullen het merken, hun algoritmen bijwerken en de cyclus gaat door. Het is een eindeloze cyclus, en daarom zeg ik dat “White Hat” uiteindelijk de “Black Hat” zal overleven en ervoor zal zorgen dat surfers massaal naar de site komen en tonnen geld verdienen. White hat-strategieën zullen de overhand krijgen, ondanks eventuele wijzigingen in de zoekmachines. De keuze is altijd aan jou. Wat dan ook werkt. Veel succes en plezier met verbeteren.