Waarom veranderen van payroll provider?

Dienstverlening stinkt
Kosten te hoog
Te veel fouten
Geen hulp bij de belastingdienst
Verloren in de shuffle
Dienstverlening stinkt. Payrollservice draait om service. Als u niet merkt dat uw bedrijf goede service krijgt, krijgt Payroll bedrijf u waarschijnlijk geen goede service. Salarisdienstverleners weten dat hun serviceniveau extreem hoog moet zijn. Krijgt u wat u is beloofd? Te vaak beloven verkopers wat de productie niet kan waarmaken. Worden uw problemen direct aangepakt en vooral opgelost. Als uw rekening rood staat en u uw geld niet binnen twee werkdagen of minder terugkrijgt, krijgt u geen goede service.

Kosten te hoog. Betaalt u meer dan zou moeten? Hoe vertel je het? Krijg wat offertes. Er zijn een aantal gratis offerteservices online. Google “Payroll quotes” en ga vanaf daar verder. Vaak onderhandelt uw payrollbedrijf met u als u vindt dat de prijs te hoog is, maar niet altijd. Onthoud ook dat de grote payrollbedrijven een omzetmaximalisatieproces hebben. Ze zullen u een prijs geven om uw bedrijf binnen te halen. Vroeger stond er op het Paychex-contract een regel met de naam WIT die de verkoper moest invullen. WIT stond voor “Whatever it Takes”. De verkoper zou elke concessie doen om de loonadministratie te krijgen. Dan zou het lokale kantoor heimelijk de prijs verhogen voor elke loonlijst of om de paar loonlijsten totdat het het maximale niveau bereikte dat het lokale kantoor dacht te kunnen dragen.

Het andere dat veel payrollbedrijven doen, is u prijzen noemen, maar u niet vertellen wat niet in die prijs is inbegrepen. Dingen zoals kosten voor: elke aanstelling, elke beëindiging, elk rapport, elk nieuw rapport, elk niet-standaard rapport, elke W2, elke W2-herdruk, belastingdienst, telefooninvoer, eindejaarsrapporten, onnodige cd’s, toegangsvergoedingen, maandelijkse kosten en spoedig. Ook als ze u een “korting” geven om uw bedrijf te krijgen, kan deze gemakkelijk verdwijnen.

Wees voorzichtig met offertes om er zeker van te zijn dat alles erin staat en dat uw prijs voor een bepaalde periode gegarandeerd is. Controleer het vervolgens elke betaalperiode om er zeker van te zijn dat het is wat u verwacht.

Te veel fouten. Fouten zijn onvermijdelijk wanneer mensen de salarisadministratie afhandelen. Als uw service te veel oplevert, kunt u ervoor kiezen om te vertrekken, wat de kosten ook zijn. Fouten kosten u tijd en moraal, zo niet in echte dollars. Probeert uw salarisadministratie de schuld voor een fout op te lossen of lossen ze het gewoon op. Ze zouden het gewoon moeten repareren! Als het echt jouw fout is en je geeft het toe, verwacht dan een vergoeding. Als je denkt dat het hun probleem is en dat zegt, moeten ze hun verantwoordelijkheid nemen, ongeacht wat ze denken. Belt je payroll provider je als ze iets raars zien of doen ze het gewoon op hun manier? Als ze het op hun manier doen, weet je dat ze niet genoeg om je geven om te bellen of een e-mail te sturen.

Elke medewerker van elke klant kijkt naar de salarisadministratie en moet ervoor zorgen dat deze perfect is. Dat zal het niet zijn, maar het moet zo dichtbij mogelijk zijn

Geen hulp bij de Belastingdienst. Vertelt uw salarisadministratie wanneer u een brief van de IRS krijgt, dat u uw CPA moet bellen? Ze moeten zich schamen. De Belastingdienst stuurt u brieven. De Belastingdienst maakt fouten. De IRS zal hun fouten niet herstellen tenzij en totdat u kunt bewijzen dat ze ongelijk hebben. Vaak kan een goede onderhandelaar, zelfs als je de fout hebt gemaakt, de IRS ertoe brengen de boetes en soms de rente te verwijderen. Ik kan je niet vertellen hoeveel straffen ik in de afgelopen vijftien jaar heb gekregen door gewoon op professionele wijze contact op te nemen met de IRS en te weten wat ik moet zeggen en hoe ik het moet zeggen. Uw payroll-serviceprovider moet een expert zijn in het verminderen van boetes. Uw CPA zal waarschijnlijk geen deskundige op het gebied van loonheffingen zijn. Uw payroll-serviceprovider moet CPA’s op personeel hebben waarmee u kunt praten om IRS- en staatsbelastingproblemen op te lossen.

Verloren in de shuffle. Spreekt u elke keer dat u uw payroll dienstverlener belt een andere persoon aan? Wordt u van extensie naar extensie naar extensie doorgestuurd totdat u een voicemail krijgt die niet wordt beantwoord? Als u om hulp roept, krijgt u dan een voicemailsysteem en geen persoon? Bereik je India als je om hulp roept? Als je niet met levende mensen kunt praten, die je problemen kunnen oplossen en het in het Engels doen, dan ben je verdwaald in de shuffle. Genoeg gezegd!